Nice atmosphere, good food, and kind staff – overall a great dining experience. But is you want great pasta go to Au Cafe. At the end, all 5 of us had disgusting dishes we barely touch it and requested to speak to the waiter, he agreed that the pasta was undercooked and even was rude about it and said sometimes that bones are in the meat sauce dishes. CUCINA DELLA MEMORIA E DEL TERRITORIO a Genova La memoria richiama in genere bei ricordi,la nostalgia di qualcosa che non c'e più...un profumo,un sapore,un volto.. Trattoria C'era una Volta - Cucina della Tradizione Ligure - Vico Casana - Genova - Home This should have been a sign to us and we should have left when they had. We wanted to give...a chance with sweet: no comment.. no quality nor presentation.. the only positive aspect: The wine list is up to the level and prices are affordable. Il lavoro, il terzo teatro italiano in Attitude for the people is so bed, so I highly DONT recommend this place. I was with friend and we ate a big starter, two second fish coursed and two desserts. Baby & Children's Clothing Store in Genova, Italy. Tra sapori liguri e stretti vicoli, ha trionfato la trattoria C'era una volta di Francesca (in Vico Casana), incoranta dallo chef Alessandro Borghese e dai voti degli altri 3 ristoratori in gara. Genova; C'ERA UNA VOLTA; Negozio di abbigliamento bambino 0-16 (9) Normali funzionamento. Mondani. SIAMO ANCHE SU FACEBOOK - VENITE A TROVARCI SU. Sergio indossa PLEASE 24/07/2020 . Trippa in insalata con pesto. Il nostro è stato un incubo terminato a stomaco vuoto, incubo ahimè molto caro. Not very nice first impression, but I still decided to stay. Probably it is because it is so chaotic in there, waiters are almost running and generally atmosphere resemble a fast food restaurant rather than real trattoria. We rank these hotels, restaurants, and attractions by balancing reviews from our members with how close they are to this location. This should have been a sign to us and we should have left when they had. L'associazione culturale "C'era una volta", ovvero il sottoscritto Marco Potestà, Pietro Asborno, Edoardo Mameli, Rolando Martinelli, Giancarlo Militello, Fausto Ravera, Valerio Strano, Gianni Bormida, Vito Santoro e altri, ha iniziato ieri lo smontaggio dell'impianto di Sori. Consiglio, puntate verso mc Donald's piuttosto di affidarvi a questi ristoratori improvvisati.More, The restaurant has a well priced lunch combo but thanks to that is really busy. By the way, this is not our first trip to Italy or our first Italian pasta dish. Grande misto "C'era una volta" Antipasto misto "C'era una volta. Our nightmare ended on empty stomachs, which sadly costed us a damn fortune. La storia ed i monumenti di una città sono intimamente legati alla gente che vi viveva giornalmente gioie e dolori. Con gli occhi sbarrati di meraviglia, tirò fuori dalla calza (di lana !! Comune di Genova - Palazzo Tursi - Via Garibaldi 9 - 16124 Genova | Numero Unico: 010.1010 Pec: comunegenova@postemailcertificata.it - C.F. / P. Iva 00856930102 Questo sito è ottimizzato per Firefox, Chrome, Safari e versioni di Internet Explorer successive alla 8 Unfortunately, we had to send several courses right back to the "wanna-be" kitchen. Una città che ha tante cose ancora "nascoste" che meritano di essere "scoperte" e valorizzate. We both ate local Ligurian pastas (Trofiette with pesto "avantaggiate", and Pansoti with walnut sauce), and they were each very tasty.More, a fairly refined cuisine with attention to detail as for fresh ingredients and good presentation plus satisfactory quantities. cose dimenticate... ed a volte, a suo tempo, mai lette. To conclude, I sadly have to say that if don't like chaos while eating and you don't speak italian you beter stay away from that place. C'era una volta Genova has 30,694 members. But to my surprise, when I wanted to pay, they tried to charge me almost double claiming I got food from the "regular offer". L'intero menù è prodotto artigianalmente a mano da noi "come una volta". ordine di importanza, ed il primo come eleganza interna"". Andrea. C'era una volta una piccola chiesa nata sulla riva sinistra del torrente S.Ugo, in riva al mare, sul percorso costiero che andava dalla città fino al Capo D'Arena, sperone roccioso proteso sul mare, presidiato fin dall'epoca bizantina a difesa di quella spiaggia. C'era una volta, Genova: su Tripadvisor trovi 870 recensioni imparziali su C'era una volta, con punteggio 3,5 su 5 e al n.664 su 2.125 ristoranti a Genova. Sergio veste PLEASE 24/07/2020 . She basically could care less about what we had to say. more, Italian, Seafood, Mediterranean, Ligurian, Northern-Italian, Francesca A, Proprietario at C'era Una Volta, responded to this review, Museo Diocesano Chiostro dei Canonici di San Lorenzo. Get quick answers from C'era Una Volta staff and past visitors. Pochi hanno sentito nominare il " Monastero Genovese di Maria Annunziata al Morcento" ovvero il "Monastero delle Convertite di Morcento". One of our meat sauce dishes had bone/cartilage in it. (che tutti all'estero conoscono, almeno di fama). . Ing. Sebbene l'ambiente accogliente, il nostro divertimento finisce non appena giunge il momento di ordinare. The table next to us left upset bc they were there prior to is and had not received their food yet. Not very nice first impression, but I still decided to stay. Il convento di San Defendente . This restaurant was dreadful, appalling, atrocious and sickening. You need to work on it.. work in qualityMore. The simple mixed and green salad and the appetizer starter we ordered was terrible not even edible. Genova e lo spirito del Natale - percorso guidato nel centro storico tra presepi, curiosità e tradizioni €11,50 Visita guidata tra sapori e tradizioni - itinerario 3 Tripes too salty Le 5 suore ribelli, che tenacemente lo occupavano, furono sloggiate nel 1520 ed il convento venne demolito. The simple mixed and green salad and the appetizer starter we ordered was terrible not even edible. The restaurant is in a nice location, off a small alleyway, and in two upstairs rooms. ------- In pratica, si trovava tra le due porte orientali della città: Porta Soprana e Porta Aurea (vedi mappa). Italiano: Cari amici, c’era una volta un bambino… Poteva avere 4-5 anni. Inoltre, ci fu difficile ordinare per via della scarseggiante competenza professionale dei camerieri. I don't know who was responsible for this mistake, but blaming the client is definiatelly not a solution. In memoria di Giovanni Assereto , disegnatore e collezionista, immagini e cartoline tratte dalla sua raccolta e dai suoi lavori. She basically could care less about what we had to say. Wine list good selection The food I received was all right, nothing special but ok for this price. C'ERA UNA VOLTA GENOVA martedì 1 ottobre 2013 Piccapietra, Piccon dagghe cianin Il nome "Piccapietra" evoca nei genovesi una ferita recente e quindi più difficile da "mandar giù". mercoledì 30 ottobre 2013 Largo della Zecca e galleria Giuseppe Garibaldi Ogni tanto, ravattando, escono In aggiunta, la catastrofe avviene quando scopriamo che le nostre portate contenevano una quantità industriale di sale, che rese tutto praticamente immangiabile. In primo luogo, enormi furono le nostre peripezie per decodificare il criptico ed eccentrico menu. At the end, all 5 of us had disgusting dishes we barely touch it and requested to speak to the waiter, he agreed that the pasta was undercooked and even was rude about it and said sometimes that bones are in the meat sauce dishes. C'ERA UNA VOLTA GENOVA. MUSEO BENI CULTURALI CAPPUCCINI DI GENOVA . ------- too full of stuff (pegs should be of wood though) Trattoria artigianale nel centro di Genova, in vico Casana. C'era una volta, Genova: su Tripadvisor trovi 870 recensioni imparziali su C'era una volta, con punteggio 3,5 su 5 e al n.659 su 2.127 ristoranti a Genova. Log In. All 5 of us had great dishes. Note: your question will be posted publicly on the Questions & Answers page. Polpettone hardly made with green beans which should be the base. Probably it is because it is so chaotic in there, waiters are almost running and generally atmosphere resemble a fast food restaurant rather than real trattoria. Cap. Food is average.. portions are minimal.. too much. C'era una volta, a Genova, la millennial Blondie: Bruno Morchio presenta Dove crollano i sogni di Carola Proto , 03 12 2020 Home Sergio indossa camicia PLEASE 24/07/2020 . Unico superstite fu l'adiacente oratorio di San Defendente, dal quale le monache assistevano alla messa. Insalata russa. 957 people follow this. C'ERA UNA VOLTA. Le due giovani ristoratrici propongono i piatti di una volta … If you are a resident of another country or region, please select the appropriate version of Tripadvisor for your country or region in the drop-down menu. Omnibus in servizio Genova-Scoffera  -   Foto di Stefano Finauri, 1789 Giacomo Bruschi dis. The table next to us left upset bc they were there prior to is and had not received their food yet. Il monastero infatti non reclutava "fanciullette di primo pelo" , verginelle con carattere facilmente plasmabile e facilmente assoggettabile alle rigide regole della vita religiosa. Not too impressed with the desert that was a bit too sweet for our taste but we loved the antipasti and the mains were excellent! Si "convertite", che in questo caso sta per "ravvedute". Oggi rimane quello vecchio che ancora ignora il suo destino. My wife and I ate here once during a holiday to Genoa in April 2019, and really enjoyed our meal. All 5 of us had great dishes.More, This is the version of our website addressed to speakers of English in Singapore. Trattoria C'era una volta... P.IVA 08764650969 Via S. G. Bosco 2, 20010 Pogliano Milanese - MI Tel 02 91679513 Cell 329 3579600 Mail: info@trattoriaceraunavolta.it Accesso area riservata Sfortunatamente, fummo costretti a rispedire al mittente diverse comande. Guidotti, scolpì, Topografia del porto e cittá di Genova, ospiti dell'Eden Palace Hotel - foto Giancarlo Borgarello. Forgot account? La Meravigliosa Storia Di Genova-Dal 1797 ai Nostri Giorni-Maurizio Lamponi-Mondani ed. L'idea era venuta ad una certa Eliana de Guido, vedova di umili origini, che nel 1347 trovavasi, già in età avanzata, proprietaria di 4 case nel borgo di Morcento, ed un gruzzoletto di contanti. In primo luogo, enormi furono le nostre peripezie per decodificare il criptico ed eccentrico menu. As a matter of fact, we would have rather visited the restaurant with a...native speaker of the local dialect. The atmosphere looks good but the food and service was horrible. Create New Account. the service. una figlia da portar fuori... , amici, altri interessi... Metti lì che lo leggo dopo... perduto per sempre... o forse no. Abbiamo deciso di dedicare questo spazio a Genova antica. More importantly, the main catastrophe regarded the overwhelming amount of salt that our food had been copiously spoiled with. It was the worst experience we had for dinner. Mi è capitato di parlare all'estero con stranieri e dover spiegare che Genova è "vicino" a Portofino. Purtroppo non abbiamo immagini di questo convento che non doveva essere abbastanza appariscente da interessare un pittore. Stay away as far as you can!!!!! Good food and good quality/price ratio. Bernhard Werner Silesius-S.Domenico- (part.) We waited for an hour for the pasta. Secondly, though all of us spoke the Italian language at native level, harsh was ordering our food, since the waiters had no basic customer service skills. L'Abate accetta la proposta. Galleria del tram dalla parte di Di Negro - da: Le più belle cartoline di Genova V.E.Petrucci - SAGEP ed. Novità, informazioni e servizi al cittadino. We thought that we were going to an authentic Italian restaurant and it turned out to be the worst dinner...we had in Genova. PRIMI PIATTI . Largo della Zecca prende il nome dalla Zecca che era stata qui spostata nel 1805 ed è rimasta in funzione fino al 1860, quando fu chiusa per la demolizione dell'edificio che la ospitava. Immacolata Concezione della Madonna del Monte, Una città portuale del Medioevo - Genova nei secoli X-XVI di  L.G.Bianchi e E.Poleggi   ed. Trattoria Artigianale : cucina della memoria e del territorio. To conclude, I sadly have to say that if don't like chaos while eating and you don't speak italian you beter stay away from that place.More, I apologize for the misunderstanding on the menu.In the cash I in fact I have charged € 10 for a full lunch. See more of C'ERA UNA VOLTA on Facebook. Abbiamo deciso di dedicare questo spazio a Genova antica. Un teatro per Genova - Il Carlo Felice - atto I, Basilica della Santissima Annunziata del Vastato, Cavalieri Ospitalieri di San Giovanni di Gerusalemme, Chiesa del Gesù e di SS Ambrogio e Andrea, Confraternita dei Disciplinanti di S.Francesco, oratorio della ArciConfraternita della SS. The owner was also rude and arrogant. Th manager of the restaurant is the rudest person that I saw. Secondly, though all of us spoke the Italian language at native level, harsh was ordering our food, since the waiters had no basic customer service skills. More importantly, the main catastrophe regarded the overwhelming amount of salt that our food had been copiously spoiled with. C'ERA UNA VOLTA GENOVA In memoria di Giovanni Assereto , disegnatore e collezionista, immagini e cartoline tratte dalla sua raccolta e dai suoi lavori. Lo spazio venne occupato dall'avanzamento delle mura di sostegno del soprastante S. Andrea a cui toccarono anche le poche rendite e suppellettili del Defendente. 1848 Carlo Alberto varca il Ticino ed inizia la prima Guerra di Indipendenza - Wikipedia, 1849 Carlo Alberto sconfitto a Novara wikipedia, Lapide a ricordo del Sacco di Genova, posta in piazza Corvetto, Il forte del porto di Tripoli . Can a gluten free person get a good meal at this restaurant? Ormai è fatto risaputo, ogni City ha il suo quartiere povero, degradato che, al tempo stesso, è ricco di fascino. Vicoli e vicoletti, zona da "donnine facili"  per cui è probabile che la nostra Eliana avesse conoscenza diretta di quell'ambiente ed avesse a cuore il destino delle "ravvedute". This restaurant was dreadful, appalling, atrocious and sickening. Excellent staff and good list of beverages and satisfactory prices, Despite the cozy environment our fun ended as soon as we were asked for our orders. Don't let the authenticity fool you. On a Friday night 8 o'clock some of the listed dishes were not available When finally seated, I asked about the lunch offer. Sagep. Ma non abbiamo trovato notizie su questo fatto. The owner was also rude and arrogant. One of our meat sauce dishes had bone/cartilage in it. CUCINA DELLA MEMORIA E DEL TERRITORIO a Genova La memoria richiama in genere bei ricordi,la nostalgia di qualcosa che non c'e più...un profumo,un sapore,un volto.. Trattoria C'era una Volta - Cucina della Tradizione Ligure - Vico Casana - Genova - contatti If a restaurant can't even have all the guests be served the same plates or have the same placemats what makes you think they can make or cook pasta. Carlo Felice da "Genova come era 1870-1915" di Luciana Frassati- edizioni Carige, Carlo Felice da Genova come era 1870-1915 di Luciana Frassati - edizioni Carige, Carlo Felice, sipario di F.Baratta - Canto del Sileno - da "Genova come era 1870-1915" di Luciana Frassati - Carige, Carlo Felice - sipario di G.Fontana - le feste partenopee - da "Genova come era 1870-1915" di Luciana Frassati - Carige. Trattoria Artigianale : cucina della memoria e del territorio. As a single person, I had to wait for one and only table for individual customers (cause apparently such clients cannot take other tables) and people who came after me...were seated first. Don't let the authenticity fool you. We both ate local Ligurian pastas (Trofiette with pesto "avantaggiate", and Pansoti with walnut sauce), and they were each very tasty. The food I received was all right, nothing special but ok for this price. Era un convento che non ebbe mai vita facile, non potendo contare su lasciti e "doti" da famiglie importanti. C’ERA UNA VOLTA LA CENA. Not Now. Sagep, S.Andrea+S.Defendente-1865 da Una città portuale del Medioevo di Bianchi e E.Poleggi   ed. Visita il sito. Le vetture furono costruite dalla Piaggio di Sestri Ponente nel 1929, come ricorda la targhetta ancora visibile all’interno. Insalata tiepida di totani alla ligure. Even if, I would never pay 18 EUR for the food I got. 5. Finally after an hour, our food came and the pasta was undercooked and the sauce was something but nothing like home made sauce. In the first place, enormous was our struggling to decode the cryptic and eccentric list. C'era una volta, Genova: su Tripadvisor trovi 870 recensioni imparziali su C'era una volta, con punteggio 3,5 su 5 e al n.660 su 2.122 ristoranti a Genova. native speaker of the local dialect. 6.7K likes. Excellent pasta. Infatti, avremmo fatto meglio a visitare il ristorante con un conoscitore del dialetto locale. Excellent pasta. Negozio di abbigliamento ed accessori usati, griffati e non, per donna. Mondani. Abbiamo anche il sospetto che,  il nostro povero convento, cambiando nome, abbia cambiato anche il suo scopo, scambiando le turbolente "ravvedute" con più gestibili orfanelle. Non di più. C'ERA UNA VOLTA GENOVA In memoria di Giovanni Assereto, disegnatore e collezionista, immagini e cartoline tratte dalla sua raccolta e dai suoi lavori. Abbiamo deciso di dedicare questo spazio a Genova antica. Trascorsi due anni, per i necessari lavori di adattamento degli edifici, e reclutate 15 "ravvedute",  la nostra Eliana si ritrova priora di un convento piuttosto anomalo, non facile da gestire e sopratutto da "disciplinare". But is you want great pasta go to Au Cafe. In every dish is potato, as the main ingredient. Closed Now. Era abitato da artigiani e, essendo "fuori Porta", vi si trovavano numerose locande ed osterie più o meno mal frequentate. Questo è un post veloce, che nasce da una chiacchierata casuale fatta con un conducente della funicolare per Granarolo che, in realtà, anche se molti Genovesi la chiamano funicolare, è una ferrovia a cremagliera. But to my surprise, when I wanted to pay, they tried to charge me almost double claiming I got food from the "regular offer". I do not apologize for the full restaurant, if you wanted less people should not have stopped to wait for the table.Maybe in...More, Average food The waiter showed me the menu but since it was in italian and I don't speak it (plus it was busy inside), I told him to pick something for me from this lunch offer. La campagna. The place is cozy.. too much cozy ... randomly furnished with no taste. Il nostro è stato un incubo terminato a stomaco vuoto, incubo ahimè molto caro. Our nightmare ended on empty stomachs, which sadly costed us a damn fortune. C’era una volta: trattoria artigianale L’amore per le ricette preparate in casa dalla zia e dalla nonna ha portato Francesca e Federica a dar vita ad un ristorante assolutamente unico nel panorama genovese. If a restaurant can't even have all the guests be served the same plates or have the same placemats what makes you think they can make or cook pasta. 27 marzo al 28 giugno 2020 Anche la nostra improvvisata priora ebbe qualche problema con l'autorità religiosa per la sua gestione a volte "fuori dei canoni" come risulta da alcuni carteggi che non stiamo a riportare. sabato 19 dicembre 2020. Pio IX - Da: La Meravigliosa Storia Di Genova-Dal 1797 ai Nostri Giorni - Maurizio Lamponi -Mondani edit. Finally after an hour, our food came and the pasta was undercooked and the sauce was something but nothing like home made sauce. We should have left but we thought since the restaurant is known for their home made pasta and sauce that was their specialty to stick around and wait for our food. 938 people like this. ... 16123, Genova – Codice Fiscale: 95017350109 – Tel. were seated first. Correva l'anno 2012, tre giorni nel mese di Settembre immersa a conoscere la Repubblica Marinara più famosa; Genova. C'ERA UNA VOLTA boutique dell'usato. Il borgo di Morcento era un quartiere appena fuori delle mura del Barbarossa a sinistra di vico Dritto Ponticello, uscendo dalla Porta Soprana. We asked to speak with the owner and she even was not surprised about the bone in the dish and she said that all pasta dishes in Italy are undercooked like this. Ecco quindi la titolazione originale: "Monasterium de Repentitis" o "Repentiarum de Convertitis" della Santissima Maria Annunziata. Portale del Comune di Genova. We waited for an hour for the pasta. Regarding food it really seems to be at home since it is genuine Italian food. Questa istituzione era nata per ospitare e "riportare sulla retta via" ex "ragazze di vita" (prostitute), ravvedute e quindi "ri-convertite". Tagliere rustico. Location very nice but...too full of stuff (pegs should be of wood though) So, all those who are planning on eating there don't waste your time or money. Poi arrivò quello di Ponte Parodi che durò "lo spazio d'un mattino". Vico della Casana, 9/1 - Genova Mappa. #ceraunavoltalacena è una campagna di sensibilizzazione e raccolta fondi per contrastare le pericolose conseguenze di sovrappeso e obesità sulla salute dei bambini. 2775 persone sono state qui. Our meal was excellent, as were the wine and...the service. We had a glass of wine a some stuff to eat as a welcome. I don't know who was responsible for this mistake, but blaming the client is definiatelly not a solution. C'era una volta. Fontane Marose - da Genova Antica e dintorni  ed. Nel 1515 Il convento di San Defendente, che continuava a passarsela male, venne soppresso. Il tutto sottoposto alla autorità dell'Abate stesso. Consiglio, puntate verso mc Donald's piuttosto di affidarvi a questi ristoratori improvvisati. I was with friend and we ate a big starter, two second fish coursed and two desserts. Cuculli e Panissa. Sebbene l'ambiente accogliente, il nostro divertimento finisce non appena giunge il momento di ordinare. When finally seated, I asked about the lunch offer. Community See All. C'ERA UNA VOLTA - trattoria artigianale, Genova, Italy. Inoltre, ci fu difficile ordinare per via della scarseggiante competenza professionale dei camerieri. or. Se cresci in una casa dove la nonna e le zie sono delle casalinghe alla vecchia maniera qualsiasi ristorante non reggerà mai il paragone,così abbiamo deciso di regalare ai nostri clienti un pò di sapore di casa nostra. By the way, this is not our first trip to Italy or our first Italian pasta dish. You need to work on it.. work in quality, Lovely Restaurant serving Excellent Local Genoese Dishes. Hotels near Passeggiata Anita Garibaldi a Nervi, Hotels near Cattedrale di San Lorenzo - Duomo di Genova, Hotels near (GOA) Cristoforo Colombo Airport, American Restaurants with Outdoor Seating in Genoa, Asian Restaurants for Large Groups in Genoa, Restaurants for Special Occasions in Genoa, Restaurants with Outdoor Seating in Genoa, Italian Restaurants for Lunch in Piazza De Ferrari. We should have left but we thought since the restaurant is known for their home made pasta and sauce that was their specialty to stick around and wait for our food. C'era una volta Portoria... Cronache, testimonianze, personaggi, leggende di una Genova da riscoprire . 5 out of 5 stars. C'era una volta Genova has 31,554 members. 02/04/2015 . The atmosphere looks good but the food and service was horrible. !…) The waiter showed me the menu but since it was in italian and I don't speak it (plus it was busy inside), I told him to pick something for me from this lunch offer. Una città portuale del Medioevo - Genova nei secoli X … Una gelida mattina d’inverno, accostandosi al camino dove già crepitava il fuoco appena riacceso dalla mamma, vide appesa al camino la… calza della Befana. Piccola storia del tram a cavalli in quel di Genova. We wait a bit too much time until when staff came to order....We had a glass of wine a some stuff to eat as a welcome. C'era Una Volta, Genoa: See 874 unbiased reviews of C'era Una Volta, rated 3.5 of 5 on Tripadvisor and ranked #652 of 2,129 restaurants in Genoa. Good food and good quality/price ratio.More, I will have to agree with 2 of the guests that have rated this restaurant poorly. 010 2461678. Inoltre, dal punto di vista disciplinare, diede parecchio da fare agli abati di Santo Stefano che l'ebbero sotto la loro giurisdizione. 28/07/2020 . Dessert was not properly cooked C'era una volta la gente di Genova (e foto "familiari") ha 3052 membri. Don't let it appearance of the restaurant fool you. C'era una volta il silos a Genova. 12 check-ins. Oratorio che continuò ad essere officiato fino alla fine del 1700 e poi trasformato in magazzino. About See All. So, all those who are planning on eating there don't waste your time or money. C'era una volta Genova has 31,111 members. Ad un certo punto cambiò anche nome prendendo quello di "San Defendente" dalla via in cui si trovava, proprio sotto le Mura del Barbarossa, sopra le quali invece il convento di S.Andrea, sempre più ricco e super frequentato si ingrandiva sempre di più. C'era una volta, Genova: su Tripadvisor trovi 874 recensioni imparziali su C'era una volta, con punteggio 3,5 su 5 e al n.651 su 2.127 ristoranti a Genova. ALBARO E LA FOCE Genova Storia dell'espansione urbanistica del novecento - Rinaldo Luccardini - SAGEP, Omnibus Linea orientale capolinea a porta d'Archi. Infatti, avremmo fatto meglio a visitare il ristorante con un conoscitore del dialetto locale. The salad had no dressing and the starter was disgusting. Il primo silos a Genova risale al 1901. Rather get yourself a McDonald's and forget about this improvised restaurateurs. Stavolta no, lo abbiamo letto e ne vogliamo parlare.